Donatius

Des de la seva fundació, BCN Checkpoint ofereix els seus serveis de forma totalment gratuïta. Donat que l’aportació de les administracions públiques és molt limitada i no cobreix la totalitat dels serveis, la teva ajuda és imprescindible per mantenir-los i ampliar-los en benefici de tota la comunitat. Recorda que, com que som una entitat declarada d’Utilitat Pública, t’ho podràs deduir a la declaració de la renda.

 

COM PUC FER UN DONATIU?

-A la mateixa recepció del centre.

-A lo largo de los años, replicas de relojes Datejust evolucionó, trayendo nuevos diseños, nuevos diales, movimientos mejorados y varios otros refinamientos. Sin embargo, el concepto replicas relojes de 3 manos con una fecha de apertura en 3, y el aspecto general se mantuvo bastante fiel al original, referencias después de las referencias. La última evolución de este icono apareció en 2009, con un diámetro actualizado, pasando de 36 mm a 41 mm, con el Datejust 2. Es exactamente lo que relojes imitacion hizo en Baselworld 2018. Pero la situación es un poco más compleja que simplemente introducir una fecha. Única edición del día-fecha de 40mm.

En qualsevol moment, mitjançant una transferència bancària a Projecte dels NOMS-Hispanosida al número de compte: ES78 2100 / 3236 / 82 / 2200059523. En cas que necessiteu un certificat per desgravar-lo cal que hi feu constar el vostre nom i ens ho feu saber mitjançant un correu electrònic a [email protected].

Fes un donatiu a BCN Checkpoint.

La teva ajuda és imprescindible per mantenir els nostres serveis i ampliar-los a benefici de tota la comunitat