Serveis per a persones amb VIH

BCN Checkpoint disposa d’un ampli programa de serveis adreçat específicament a persones amb VIH que inclou des de sessions personalitzades de suport i assessorament a trobades en grup de caràcter informatiu amb participació d’experts mèdics i científics. Aquests serveis s’engloben en el marc d’INFOTRAT, un programa pioner a tot l’estat d’informació en tractaments que desenvolupem des de 1994.

 

Counseling

Són sessions individuals de suport emocional i assessorament conduïdes per un dels nostres facilitadors, persones igualment VIH + i amb una sòlida preparació per ajudar i acompanyar cada usuari en la presa de decisions.

 

 

Jornada de Promoció de la Salut i Qualitat de Vida per a Persones amb VIH/sida

És un seminari anual que reuneix els principals experts en diverses matèries relacionades amb el VIH/sida per presentar-hi els darrers avanços mèdics i científics de forma entenedora i propera. La  Jornada també és un espai per a la interrelació i l’intercanvi d’experiències entre les més de 400 persones que cada any hi participen. Més informació a jornadesvih.org.

Si estàs interessat a accedir a algun d’aquests serveis te’n informarem personalment al centre o també telefònicament al 93.318.20.56